Skip to content

Wat doen we?

Ervaring en know-how maken een hecht team

VAN MARCKE advocaten in Anzegem is gegroeid uit de succesrijke praktijk van Claude Van Marcke. Nu stelt het kantoor veertien advocaten en drie administratieve medewerkers tewerk. We durven elk van hen een specialist noemen in zijn of haar materie. Onze centrale ligging zorgt er tevens voor dat we ook buiten de provinciegrenzen actief zijn. Meer: zelfs voor zaken met een internationaal karakter kunt u op onze hulp rekenen.

VAN MARCKE advocaten maakt deel uit van het internationaal netwerk van advocatenkantoren LEXLINK. En toch waken we erover dat we, niettegenstaande onze doorgedreven specialisatie, zeer toegankelijk blijven. We zorgen voor een persoonlijk contact op maat van elke individuele klant.

Een advocatenkantoor is er niet alleen voor rechtsgeschillen. Neen, ook in ons vak geldt het spreekwoord: voorkomen is beter dan genezen. VAN MARCKE advocaten geven u dan ook professionele begeleiding bij o.a. onderhandelingen, bijstand en advies, bemiddelingen, minnelijke schikkingen en expertises. Want gelukkig hoeft niet elke zaak uit te draaien op een rechtszaak.

We rafelen het juridisch kluwen voor u uit

VAN MARCKE advocaten maakt werk van een duurzame relatie met haar klanten. Op die manier ontstaat een wederzijdse vertrouwensrelatie tussen de klant en de advocaat. Onze aanpak is resultaat- en oplossingsgericht. Een snelle afhandeling van de procedures is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Waar nodig en mogelijk treden we eerst bemiddelend op. Elke inkomende vraag of inkomend dossier behandelen wij meteen. Bovendien waken wij erover dat u een betaalbare advocaat krijgt die perfect bij uw zaak past.Bij alles wat we doen houden we ons aan een aantal voorwaarden:

• strikte tijdsopvolging
• duidelijke agenda’s
• transparante werking & doorzichtige structuren
• no nonsense aanpak
• betaalbare tarieven
• doorgedreven specialisatie