Skip to content

Nieuwe uitdagingen en versterking van het kantoor in 2018

Na een bewogen 2017 en het grote verlies dat wij geleden hebben, zijn we klaar voor het nieuwe jaar!

VAN MARCKE ADVOCATEN is het jaar geëindigd met een fantastisch team! Elkeen heeft zijn of haar taken binnen het kantoor voor de volle 100 % opgenomen. Zo werd de belofte die we gemaakt hebben om het werk van Claude verder te zetten nagekomen!

Een oprecht woord van dank aan onze medewerkers maar ook aan onze vele trouwe klanten die het geloof in het kantoor behouden hebben.

Wij gaan 2018 dan ook tegemoet vol vertrouwen in de toekomst en als één hecht team dat versterkt wordt met de komst van Sven Staelens die sinds 1 oktober 2015 als advocaat verbonden is aan de Kortrijkse Balie.

Wij zijn blij Sven in ons team te mogen verwelkomen!

Rest ons alleen nog iedereen een geslaagd 2018 toe te wensen!

Vallery & Jelle

 

Afscheid van onze oprichter, vennoot maar vooral onze dierbare vriend.

Diep geraakt en vol ongeloof hebben wij afscheid moeten nemen van onze oprichter, vennoot, maar vooral dierbare collega en vriend.
Claude was een zeer getalenteerde en uitzonderlijk gedreven advocaat. Hij is steeds een inspiratiebron voor ons allen geweest, die als onze leermeester het beste uit elkeen van ons wist te halen.
Als eerbetoon aan Claude en respect voor wat hij voor ons betekend heeft en nog steeds betekent, zullen wij, zijn vennoten en medewerkers, er alles aan doen om ons werk verder te zetten zoals hij het ons geleerd heeft. Hij zou niets minder verwachten van ons.

Vallery, Jelle en het ganse Van Marcke Team